Storefjelltreffen 3-6 Mai 2018

Tom Willy Rustad holder kurs for viderekommende på torader

  • Kurs fra kl. 11.00-13.00 & 14.00-16.00 fremmøte i resepsjonen

Det vil fortrinnsvis bli brukt GC dur på dette kurset, men  det er mulig å komme med AD dur også.

Dette kurset er som overskriften sier, for viderekommende.
Tom Willy Rustad

Tom Willy kjem frå Oslo og har ein allsidig musikalsk bakgrunn, der far og bestefar har vore sentrale læremeistrar. Han var den fyrste som tok hovudfag i folkemusikk ved Norges musikkhøgskole. Emnet for hovudoppgåva var folkemusikken på einradar. Han har også gjort eit stort forskingsprosjekt på einradartradisjonen i Hallingdal. Tom har også 4-årig utdanning i klassisk gitarspel frå Norges musikkhøgskole. Han har vore lærar ved folkemusikklinjene i Valle i Setesdal og på Fagernes, og foredragshaldar både ved Raulandsakademiet og Ole Bull akademiet. Han har vore på mange konsertturnear i inn- og utland, mellom anna saman med Kirsten Bråten Berg og Ånon Egeland. Han var i fleire år tilsett som fyrsteamanuensis på folkemusikkutdanninga ved Norges Musikkhøgskole i Oslo, og arbeider no ved folkemusikklinja på Vinstra Vidaregående Skole.

 

Instagram Feed
Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.
#Storefjelltreffen
Musikkspiller

Copyright © 2013. All Rights Reserved.